Home
Nieuws
Zorg en Groen
Ontwerp en aanleg
Aanleg moestuin
Natuurlijke vijver
Grotere tuinen
Onderhoud
Workshops
Voorwaarden
 

 

 

Een tuinontwerp is creatief maatwerk, voor elke tuin een uniek plan. Waarbij voor mij de wensen van de opdrachtgevers de uitgangspunten zijn.

De wensen en ideeën zal ik tijdens een intake gesprek duidelijk proberen te krijgen. Belangrijk is hoe u straks in uw tuin wilt gaan leven en hoeveel tijd u in het onderhoud wilt steken. Daarnaast wordt rekening gehouden met de stijl van het huis, de ligging, de zonnestand en de mogelijkheden. Dit alles zorgt voor een nieuwe tuin die helemaal bij u past!

 

 

Beplantingsplan.. .(voor grote en kleine borders)

Een beplantingsplan komt met een collage van de uitgekozen beplanting met een gedetailleerd borderplan waarin de planten d.m.v. afkortingen neergezet worden en op een aparte lijst verklaard worden. Op die lijst staan de Nederlandse naam, de Latijnse naam, de aantallen,de bloeikleur en maand, de hoogte en de verzorging vermeld, zodat u precies weet wat waar komt te staan en hoe het groeit, bloeit en onderhouden moet worden.

Een beplantingsplan kan bij een tuinontwerp gemaakt worden maar kan ook zonder ontwerp gemaakt worden. Als u bijvoorbeeld alleen de borders wil veranderen.

 

 

Voor de grotere aanlegklussen werk ik samen met  een stratenmaker en een klusbedrijf.

 

 

 Top
GroeneZin.nl